Voetbalpool Synergo


Word jij dit WK de koning(in) TOTO van Synergo? Doe mee met de Synergo WK-Pool en win naast eeuwige roem ook nog eens harde cash prijzen!

Ondanks alle discussies over Boycots is Willem-Lex hoogstwaarschijnlijk ondertussen zijn tas aan het inpakken voor Qatar. Gelukkig kan je met of zonder te kijken, gokken wat de uitslag wordt en is het tijd voor de Synergo WK-Pool. Ieder lid, ouder/verzorger of fanatieke supporter van 18 jaar en ouder kan zich inschrijven!

Voetbalpool

De voetbalpool werkt als volgt. Via onderstaand formulier schrijf je je in (deadline 9 november) en geef je toestemming voor de automatische incasso van € 3.

Na het sluiten van de inschrijving ontvang je de link van de Synergo Voetbalpool in de mail. Via die link kan je op de website www.voetbalpoules.nl of via de app Voetbalpoules jouw voorspellingen invullen.

De deadline is verstreken. Je kunt je niet meer aanmelden

Prijzengeld

Alle ingelegde Euro’s vormen samen het prijzengeld. Dus hoe meer mensen zich inschrijven, hoe hoger het prijzengeld! De grote winnaar gaat er vandoor met 50% van het prijzengeld, de nummer 2 mag zijn eigen kas spekken met 30% van het prijzengeld en de nummer 3 krijgt 20% op zijn of haar rekening gestort.

Mocht je er niks van bakken, niet getreurd! Een poedelprijs is ook onderdeel van het prijzenpakket.

Doe je mee?

Ben jij overtuigd van jouw voorspelkunsten? Haal je gehele team over om mee te doen zodat de prijzenpot goed gespekt wordt. Risico is niet inbegrepen dat jij bij winst van de prijzenpot het eerstvolgende rondje moet betalen….

Hopelijk doen jullie allemaal mee!

Groetjes,
De AC

Zie ook