Week van de Scheidsrechter 1 t/m 9 oktober 2022

Nu we het regenseizoen induiken, is het des te belangrijker om onze scheidsrechters nog een keer in het zonnetje te zetten! Aankomende week (van 1 t/m 9 oktober) is daarom de landelijke ‘Week van de Scheidsrechter’, met twee korfbalweekeinden. Als vereniging kunnen en moeten we allemaal bijdragen aan een prettig sportklimaat waarin iedereen zich prettig voelt. Om de scheidsrechters ook echt te bedanken, hebben we een klein presentje voor ze.

Aanvoerders van seniorenteams en trainers/ coaches van jeugdteams verzoeken we daarom dit presentje zaterdag(ochtend) op te halen bij een lid van de scheidsrechterscommissie en dit aan de scheidsrechter van hun wedstrijd te geven.

Scheidsrechters die de komende twee weekenden niet (thuis) fluiten, benaderen we nog persoonlijk.

Scheidsrechterscommissie

Omdat scheidsrechters een onmisbaar onderdeel zijn van de vereniging, zijn we sinds vorig seizoen als scheidsrechterscommissie met hernieuwde energie bezig om dit team van scheidsrechters sterker te maken.

We werken daarom aan een stabiele indeling, een prettige sfeer op en rondom het veld en zetten actief in op begeleiding van (jonge) scheidsrechters.

We wensen iedereen een super sportieve en leuke ‘Week van de Scheidsrechter’ toe!

Groetjes, namens de scheidsrechterscommissie,
Sebastiaan, Maaike, Jari en Sijmen.

Zie ook