Schoolkorfbalwinst De Wissel 3 en Montessori Buiten-Wittevrouwen 1

Vrijdagmiddag 10 juni speelden we het schoolkorfbaltoernooi 2022 voor de groepen 3 en 4. Bij groep 3 won De Wissel 3 de eerste prijs en bij groep 4 won Montessori Buiten-Wittevrouwen 1. OBS De Koekoek won dit jaar de beker voor de meest sportiefste school.

Na twee jaar afwezigheid was het weer een beetje wennen voor de scholen, dat zagen we met name aan minder deelnemende teams en scholen. Desondanks kijken we weer terug op een onwijs gezellig toernooi met een goede en sportieve sfeer.

De finales

Met 17 teams bij groep 3 en 20 teams bij groep 4 waren er eerst de voorronden voor de finales binnen 8 poules.

Twee teams per poule mochten door naar de kwartfinales, en na de halve finale speelden de groepen 3 en 4 vlak voor half acht tegelijkertijd hun spannende finale. Bij groep 3 ging De Wissel 3 met de kampioensbeker naar huis, zij wisten van De Koekoek 2 te winnen met 4-2.

Bij groep 4 won Montessori Buiten-Wittevrouwen 1 de finale van De Wissel 1 met een 8-2 overmacht. Een bijzonder goede prestatie omdat deze school dit jaar voor het eerst meedeed.

De sportiviteitsbeker ging naar OBS De Koekoek als de meest sportiefste school.

Bedankt

Een dergelijk evenement kan uiteraard alleen maar slagen door de hulp van meer dan 35(!) vrijwilligers die zich uiterst flexibel toonden toen we vanwege weersomstandigheden op 20 mei het toernooi op het allerlaatste moment moesten verplaatsen naar 10 juni.

En dan ook nog zo’n 15 pannenkoekenbakkers die gehéél belangeloos bijna 500 (!) pannenkoeken bakten. Een TOPPRESTATIE, iedereen dank voor de inzet voor dit mooie toernooi, we hebben er met z’n allen weer een mooi evenement van gemaakt!