Uitnodiging vrienden- en familietoernooi USKV Hebbes

Studentenkorfbalvereniging Hebbes organiseert jaarlijks het vrienden- en familietoernooi, waarin vrienden en familie van Hebbesleden uitgenodigd zijn. Op deze manier kunnen ook niet-korfballers kennis maken met de sport. Dit jaar hebben we besloten om het toernooi uit te breiden en daarom nodigen we ook studentensportverenigingen uit Utrecht en korfbalverenigingen uit de buurt uit. We zouden het erg leuk vinden als jullie aanwezig zijn!

Het toernooi vindt plaats op zondag 26 juni vanaf 13:00 tot ongeveer 17:00 aan de Verlengde Hoogravenseweg 2A in Utrecht. Het toernooi is dus buiten op kunstgras. Aansluitend aan het toernooi is er nog een mogelijkheid om met iedereen gezellig te gaan barbecueën.

Lijkt jullie dit nou ook erg leuk? Geef je dan vooral op via de link in Google Forms.

Aanmelden

Je kunt je opgeven als half team (minimaal 5 spelers) of als heel team (minimaal 9 spelers). Indien je je opgeeft als half team wordt het team samengevoegd met een ander half team, zodat er wel met volledige teams gespeeld kan worden.

Bij het opgeven is het belangrijk dat iedereen uit het team zich individueel opgeeft. De deadline voor het opgeven is op woensdag 8 juni

Verder is het nog onbekend wat de kosten voor dit toernooi zijn, maar als dit het geval is zullen deze kosten alleen voor de barbecue zijn.

Vragen of onduidelijkheden?

Mail dan gerust naar domcup@uskvhebbes.nl

Hopelijk zien we jullie op het toernooi!

Met vriendelijke groeten,

Toernooicommissie Domcup 2022
Lieke, Lisa, Michelle, Renske, Wanda
domcup@uskvhebbes.nl

Zie ook