Gezocht: Volwassenen met een hart voor synergo-jeugd!

Om komend korfbalseizoen weer op rolletjes te laten verlopen zijn we druk op zoek naar verschillende rollen bij de korfbalcommissie Jeugd. Dus lijkt het jou leuk om iets te betekenen voor de jeugd bij synergo, lees dan snel verder!

Wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe mensen voor de volgende functies:

KC Jeugd 

Hou jij van organiseren en coördineren, zoek je makkelijk verbinding met de rest van de vereniging en vind je het leuk om het jeugdbeleid door te ontwikkelen?

De KC jeugd vergadert minimaal 1x per maand en tussentijds zal de KC zo’n uurtje per week kosten om alle afgesproken acties uit te voeren. Naar de selectieperiode toe is de KC jeugd vaak wat drukker, al is dit ook wel een hele leuke tijd waarin je de jeugd en de trainers goed leert kennen. Denk hier aan zo’n 3 uur per week gedurende mei/juni.

Wedstrijdsecretariaat Jeugd 

Wil jij er alles aan doen om te zorgen dat de korfbalwedstrijden altijd door kunnen gaan? Maak jij makkelijk contact met mensen en ben je niet bang om wat af te bellen en appen?

Per leeftijdsgroep hebben we graag 1 persoon voor het wedstrijd secretariaat die ervoor zorgt dat afmeldingen goed doorkomen, de nodige vervanging wordt geregeld en als het nodig is de wedstrijden verplaatst. Door het wedstrijd secretariaat ontlasten we trainers, die zich dan volledig kunnen focussen op het inhoudelijk begeleiden van de jeugd. Wedstrijd secretariaat zal verschillen per week, de ene week zou het 2 uurtjes kunnen kosten, de andere week helemaal niks omdat niemand zich afmeldt. Gemiddeld zal het zo’n 0,5 uur per week zijn.

Trainers voor de jeugd

Ben jij enthousiast en heb je natuurlijk overwicht? Maak je makkelijk contact met kinderen? Weet jij door middel van positieve coaching kinderen naar een hoger niveau te tillen?

Als trainer bij synergo sta je het dichtst bij onze jeugd. Zonder jou kunnen wij als vereniging niet! De jeugd zie je elke week bij het trainen en coachen. Jij bent een jaar lang voor een team de reden dat ze kunnen groeien, en dat is vaak enorm voldoenend. Maar naast de kinderen is training en coaching sowieso een mooi en uitdagend vak waardoor je zelf ook groeit. Als KC jeugd gaan we dan ook graag met je in gesprek over je ambities en kijken we samen naar de juiste begeleiding daarvoor.

Helpers voor de kangoeroe klup 

Vind jij de allerjongste jeugd het leukst? Jeugd die alles nog aan het ontdekken is en spelenderwijs korfbal verkent?

Voor de kangoeroe klup zijn we nog op zoek naar mensen die zaterdagochtenden kunnen helpen bij het begeleiden van de jongste jeugd.

Lijkt één van deze functies jou leuk? Of weet je het nog niet zeker, maar wil je graag even over door kletsen? Trek dan één van ons aan ons mouw op de club of mail naar kcjeugd@synergo.nl

Wij kijken er naar uit om van je te horen!

Sportieve groet,

Miranda van der Hulst, Roelie de Vries, Renske ter Horst, Tirza Langewen, Ineke Engels en Joke Jansen – Visch.