Trainingen voor jeugdteamindeling volgend jaar!

Sinds februari mogen we gelukkig alweer volop korfballen en daar genieten we van! Inmiddels is het alweer bijna halverwege mei en dat betekent dat we beginnen met vooruitblikken naar volgend jaar. Door covid heeft de KNKV besloten om het zaalseizoen iets langer te laten duren, en dat betekent ook dat het veldseizoen iets langer duurt. Trainingen en wedstrijden, in de huidige teamsamenstelling, duren dus tot en met 25 juni. Doordat de zomervakantie al die week daarop begint, zal de periode waarin we gaan trainen in de nieuwe leeftijdscategorieën maar 1 week zijn. In die week daarop, 5 juli, zal de teamindeling voor volgend seizoen bekend gemaakt worden.

Voor de E en F leeftijd zijn deze trainingen niet meer nodig, hier zal op basis van de wedstrijdjes en de ervaringen van de trainers een teamindeling worden gepresenteerd. De nieuwe teamindeling zal niet alleen gebaseerd worden op deze trainingen, maar ook op de input van de trainers van afgelopen jaar en de wedstrijden die de KC jeugd de komende periode observeert.

De exacte data:

 • Maandag 27 juni training
  • 18-19: C & D
  • 19-20: A & B
 • Donderdag 30 juni training
  • 18-19: C & D
  • 19-20: A & B
 • Zaterdag 2 juli
  • 10.00 – 11.00: D
  • 11.30 – 12.30: C
  • 13.00 – 14:00: B
  • 14.30 – 15.30 : A
 • Maandag 4 juli
  • 19-20: A
 • Donderdag 7 juli
  • 19-20: A

Wij verwachten iedereen deze dagen te zien. Kun je echt niet? Meld dit dan via kcjeugd@synergo.nl.

Leeftijdsindeling seizoen 2022-2023

Via deze link zie je in welke leeftijdscategorie jij of je kind komend seizoen speelt. Met enkele spelers en/of hun ouders gaan we nog gesprekken voeren, waardoor voor hen de indeling nog niet definitief is.

Heb je vragen over de leeftijdsindeling of zie je jouw naam er niet bij staan? Neem dan contact op met de leeftijdscoördinator verantwoordelijk voor de leeftijdscategorie waar je ingedeeld bent:

                A: Roelie de Vries

                B: Roelie de Vries

                C: Tirza Langewen

                D: Renske ter Horst

                E/F: Joke Jansen

Heb je algemene vragen over bovenstaande procedure, trek dan een van ons aan de mouw of mail naar kcjeugd@synergo.nl

Voor nu een sportieve groet,

KC Jeugd

Miranda van der Hulst, Roelie de Vries, Renske ter Horst, Tirza Langewen, Ineke Engels en Joke Jansen – Visch.