19 mei: Goldensports en De Derde Helft

Donderdag 19 mei: een plek voor ontmoeten, een goed gesprek en buiten bewegen. Voor 55+ buurtbewoners uit Overvecht, Votulast en Ondiep.

10 – 11 uur Goldensports
10 – 12 uur De Derde Helft

Vanaf 19 mei zijn ouderen van 55 jaar en ouder uit Utrecht Overvecht, Votulast en Ondiep elke donderdag welkom bij korfbalvereniging Synergo om mee te doen met onze activiteiten binnen De Derde Helft.

De Derde Helft: Ontmoetingsplek in de kantine van Synergo

De Derde Helft staat voor gezelligheid, humor, praten, elkaar ontmoeten en leuke dingen doen. Sociaal en mentaal fit blijven staat centraal! Aan onze derde helft nemen buurtgenoten deel van 55 jaar en ouder die nieuwe mensen willen ontmoeten en er uit willen zijn. Onder het genot van een “bakkie koffie” en veel gezelligheid ondernemen we allerlei activiteiten. Kaarten, praten, bordspelletjes, lachen en fysiek bewegen. Synergo stelt haar kantinedeuren en sportveld wekelijks voor jullie open. We stimuleren jullie, de deelnemers om zelf met ideeën te komen en waar mogelijk zelf mee te organiseren en mee te werven. De eerste vier keer zijn gratis. Daarna vragen we een bijdrage van 3 euro per keer. Deelname met Upas is mogelijk. Heb je die nog niet, dan geven we daar graag meer informatie over.

GoldenSports: Lekker buiten bewegen onder professionele begeleiding

Synergo biedt ook elke donderdagochtend van 10 – 11 uur een training aan voor 55plussers die het leuk vinden om op laagdrempelige wijze lekker buiten te bewegen.

De 1e vier keer zijn gratis en daarna kun je per week betalen. We houden rekening met verschillende niveaus. De oefeningen zijn gericht op: core stability, looptraining, balans oefeningen, sport en spel  en natuurlijk veel plezier! Aansluitend kun je aansluiten in de kantine voor jouw Derde Helft.

Zie ook