Korfbalenquête senioren 2022-2023

Dit jaar konden we gelukkig weer met zijn allen korfballen. De zaal liep nog wat anders dan normaal, maar komend jaar hopen we weer twee volledige competities te spelen: binnen en buiten! De KTCS gaat de komende periode weer aan de slag om de teams voor komend jaar weer zo passend mogelijk voor iedereen te maken. Daarvoor hebben we jullie input weer nodig, jullie zouden ons enorm helpen door de enquête weer in te vullen!


De link naar de enquete wordt per e-mail naar alle spelende leden verstuurd. Mocht je de e-mail kwijt zijn, stuur dan even een e-mail naar de KC voor een nieuwe link.

We streven er naar om de teamindeling voor het begin van het nieuwe seizoen bekend te kunnen maken. Voor de selectie wordt de selectieprocedure door de KTCS en selectietrainers verder afgestemd met de selectiespelers.

We kunnen niet garanderen dat (al) je korfbalwensen worden vervuld, maar we houden er zoveel mogelijk rekening mee. Vul daarom de enquête zo volledig mogelijk in.

Hebben jullie nu al vragen en / of opmerkingen? Laat het ons dan weten via kcsenioren@synergo.nl

Groetjes namens de KTCS,
Jeroen, Eva, Klaas, Abdeslam, Rita, Colette

Zie ook