Scheidsrechtersbegeleiding door 8 leden

Tijdens de eerste avond van scheidsrechtersbegeleiders hebben we met maar liefst 8 enthousiaste leden nagedacht wat belangrijk is bij het opleiden en begeleiden van nieuwe scheidsrechters. En niet onbelangrijk; Freek, Marloes, Kim, Myka, Sebastiaan, George, Rudolf en Sander S. nemen deze begeleiding op zich!

Afgelopen weekend had Imme de primeur. Onder ‘begeleiding’ van Kim floot zij haar eerste jeugdwedstrijd. Dit ging dermate goed dat Kim direct aangaf dat Imme ook wel een D-wedstrijd zou kunnen fluiten. Hoe mooi! Goed gedaan!

Indelingen scheidsrechters

De afgelopen weken is de scheidsrechterscommissie druk bezig geweest met het rond krijgen van de scheidsrechtersindeling voor de rest van het veldseizoen. We hebben een leuke en enthousiaste groep vrijwilligers die onderdeel uitmaken van het scheidsrechtersteam.

Maar we zijn nog niet met genoeg! De focus de komende maanden ligt dan ook op het begeleiden en opleiden van nieuwe scheidsrechters en het behoud van het huidige scheidsrechtersteam.

Meehelpen?

Wil je helpen of onderdeel uitmaken van dit team? Meld je aan bij Sebastiaan, Sijmen of Maaike, scheidsrechterscommissie@synergo.nl

Namens de scheidsrechterscommissie,
Maaike.

Zie ook