Verslag ALV Synergo 25 maart 2022

Op 25 maart was er een (financiële) algemene ledenvergadering bij Synergo. Hieronder lees je een samenvatting van deze avond.

Kascommissie

De kascommissie was positief over het financieel jaarverslag van 2021. Ze hebben wat tips gegeven waarmee de penningmeester aan de slag gaat. De vergadering heeft décharge verleend.

Financieel jaarverslag

Ook dit jaar hebben we weer een goed financieel resultaat behaald. Ons eigen vermogen is gestegen. Er is dus geld om een knallend lustrumfeest te geven op 17, 18 en 19 juni 2022! Ook onderzoeken we samen met de gemeente mogelijkheden om onze accommodatie te verduurzamen.

Boekhouding

Chris stopt als boekhouder. We bedanken hem met applaus en een bloemetje. Twan (S2) neemt het stokje van hem over. Welkom in de financiële commissie!

Tevredenheid vrijwilligers

Sander S. heeft een onderzoek uitgezet onder vrijwilligers. Het doel is om regelmatig uit te vragen hoe tevreden onze vrijwilligers zijn. 45 vrijwilligers hebben de enquête ingevuld.

Positief beoordeeld wordt de ruimte om vrijwilligerstaken te doen. En dat mensen weten wat er van hen wordt verwacht. Men ziet Synergo echt als hun club!

Minder hoog scoren erkenning voor je werk en onderlinge verbinding die vrijwilligers ervaren. Het bestuur gaat met deze aandachtspunten aan de slag.

Zie ook