De jury voor 2021-2022


Voor de zaalwedstrijden van Synergo 1 is er een jury voor de tijd, scores en schotklok. We stellen ze graag even voor: tijdwaarnemers Gerard en Ron, schotklokbedieners Eveline, Joyce en Christel, juryvoorzitters Tim, Peter en Jari.

Elke thuiswedstrijd van Synergo 1 is deze groep onder leiding van een juryvoorzitter afwisselend aanwezig om de scheidsrechter te ondersteunen met de tijd, score en schotklok.

Tijdwaarneming

  • Gerard van Vliet: speelt in Synergo 9. Ook lid van de sponsorcommissie.
  • Ron van Vliet: trainer/coach van Synergo B3. Al lang voordat Synergo met schotklok speelde, zat Ron al achter de tafel om de tijd en de stand bij te houden.

Schotklok

  • Eveline Soede: speelt in Synergo Recreanten. Zorgmedewerkster, vindt zichzelf nog erg kort korfballen.
  • Joyce van Luijn: speelt in Synergo 5: ‘Ik ben de jurytafel gaan doen omdat Jari het vroeg en ik mij bedacht of ik boven naar de wedstrijd zit te kijken of ik beneden zit om te helpen. Ik ga dit jaar bij de jurytafel de schotklok bedienen.’
  • Christel van den Berkhof: speelt in Synergo Recreanten. In verband met Covid-19 laat zij het nog even zitten.

Juryvoorzitter

  • Jari Merten: speelt in Synergo 5. Is scheidsrechter, korfbalt 21 jaar bij Synergo. ‘Ik vind het leuk om met de spelregels bezig te zijn. Het is nu het verlengde van scheidsrechter en dus de regels. Ik ben 3 jaar geleden gevraagd om dit te doen en heb het certificaat gehaald (2018).’
  • Tim Vroom: speelt in Synergo 5. Is ook websitebeheerder en korfbalt inmiddels 7 jaar bij Synergo. ‘Ik heb in 2018 het certificaat gehaald. Gekozen om Juryvoorzitter te worden omdat ik vond dat ik te weinig voor de vereniging deed en dit leek me ook goed. Naast de extra kijk op regels is het leuk om bij de wedstrijden van het 1e betrokken te zijn. Het grote voordeel: je hoeft niet zoveel te zeggen.’
  • Peter Scholtens: Trainer van een jeugdteam, vader van Marten. Komt eigenlijk vanuit het voetbal en is door zijn kinderen bij het korfbal betrokken.

Bezetting jurytafel

DatumTijdWie
4-dec17:40Peter, Eveline, Gerard
18-dec15:30Jari, Joyce, Ron
29-jan18:45Tim, Joyce, Gerard
5-feb17:40Jari, Joyce, Ron
19-feb17:20Tim, Joyce , Gerard
19-mrt16:30Peter, Eveline Ron 
26-mrt16:30Peter, Eveline, Gerard

We zijn er klaar voor!
Groeten, Jari.

Zie ook