Colette maakt KC Senioren compleet!

De KC Senioren is er gelukkig wéér in geslaagd om de commissie uit te breiden! Na eerder dit seizoen Abdeslam te hebben verwelkomt, werd vorige week al bekend dat Klaas zich bij de KC voegt. Met Colette is nu ook de laatste schakel rond! Ze gaat zich specifiek bezig houden met de afstemming met onze selectietrainers.

De algemene taken zoals de teamindelingen, de trainingstijden het zoeken naar trainers en nog veel meer blijven we gezamenlijk doen met de gehele commissie. Daarnaast zijn er een aantal specifieke taken; zoals in het vorige bericht vermeldt is Rita is dé contactpersoon voor al onze nieuwe leden, Abdeslam is de contactpersoon met de KC Jeugd. Hij zorgt er bijvoorbeeld samen met Roelie van de KC Jeugd voor dat de overgang van de A naar de senioren voor jeugdspelers prettig voelt. Eva verzorgt alle contacten met de bond en het wedstrijdsecretariaat. Jeroen verzorgt de contacten met het bestuur en is voorzitter. Klaas legt zich toe op de contacten met de teams en tot slot Colette: zij gaat zich dus bezig houden met de afstemming met onze selectietrainers.

Met Colette is de KC Senioren voor het eerst sinds lange tijd weer op volle sterkte en daar zijn we erg blij mee!

We zijn zoals altijd vaak op het Synergoveld en in de sporthal te vinden. Schroom dus zeker niet om ons aan te spreken als je iets wilt melden! Mailen naar KCsenioren@synergo.nl kan natuurlijk ook altijd!

Namens de KC Senioren,

Rita, Eva, Abdeslam, Klaas, Jeroen en Colette

Zie ook