Synergo loopt in met de Plus Plantage sponsorpunten spaaractie

Synergo loopt met € 2.227 in op de nummer 2, die € 2.593 heeft! Drie verenigingen delen de pot van € 8.125, afhankelijk van het aantal behaalde sponsorpunten van de PLUS Plantage sponsorpunten spaaractie.

Ook onze hoofdsponsor Veerkracht koopt zijn boodschappen bij hun lokale Plus Supermarkt. Want de Sponsorpunten gespaard bij de lokale Plus supermarkt kun je ook toewijzen aan Synergo.

Dus doe net zoals Veerkracht, koop zoveel mogelijk bij jouw lokale Plus supermarkt en geef je Sponsorspaarpunten aan Synergo.

De actie is van 5 september tot en met 13 november 2021. En als je meedoet heb jezelf ook nog kans op een PLUS Cadeaukaart van € 75.

Gerard.

Zo doe je mee

  • Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt voor iedere € 10 aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten.
  • Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten
  • Selecteer Synergo en doneer jouw sponsorpunten
  • Je kunt ook digitaal sparen met de PLUS app. Je ontvangt dan zelfs een extra sponsorpunt.
  • Hoe meer sponsorpunten je spaart voor Synergo, hoe groter is het bedrag dat Synergo ontvangt. In totaal verdeelt PLUS een bedrag van € 8.125 over de deelnemende verenigingen op basis van de gespaarde PLUS sponsorpunten.

Zie ook