Griezelen en gruwelen in ‘De gruwelfabriek’

Zaterdag 30 oktober vanaf 19.00 uur is sporthal Loevenhout omgetoverd tot de gruwelfabriek voor de A, B, C en D. Speel jij in een A-, B-, C- of D-team en durf jij het aan de fabriek te betreden en de sleutel te vinden? Schrijf je dan nu in voor deze leuke escaperoom!

Deze gruwelfabriek staat al 100 jaar leeg. Eeuwenlang zijn daar de meest gruwelijke, angstaanjagende en monsterlijke zombies gemaakt. Er wordt gezegd dat hier mensen opgesloten werden en dat ontsnappen alleen mogelijk was als ze de sleutel van de fabriek wisten te bemachtigen. Velen van hen zijn nooit teruggekeerd…

De jeugdactiviteitencommissie
Saskia, Carla, Floor, Marieke en Tresja
jac@synergo.nl

Je kunt je niet meer aanmelden

Wie gruwelen er mee?

Voornaam deelnemerTeam deelnemer
Voornaam deelnemerTeam deelnemer
JaccoD3
FaasD1
SiebeD2
JoeyA1
ArthurB2
MeckB1
AnniekA1
NoahB1
MariaD2
JildauC1
Linde B.D1
IlseD1
MandyA1
Niklas A1
NaomiA1
LindeD2
AnnemaartjeB1
Medde C1
JildouC3
Madelief Smit D1
TijsD1
RubenD1
KarlijnD1
JinteD3
LouD2
ThomasD2
Charlotte D2
Joëlle D1
AntonieD2
Bentley D3

Zie ook