Fysiopraktijk de Neckar-Ondiep Synergo herfsttoernooi

Zaterdag 30 oktober vindt het ‘fysiopraktijk de Neckar-Ondiep’ Synergo-herfsttoernooi plaats. Van 9.00 uur tot 11.00 uur strijden 22 E- en F-teams om de echte herfstprijs. Welk team gaat er met de winst vandoor?

Maar liefst 22 teams van 8 clubs (inclusief Synergo) zijn er aangemeld voor het toernooi. Er zijn 8 rondes met 4 wedstrijden tegelijk. Elk team heeft zijn eigen poule met daarin 4 of 5 andere teams. Ronde 1 start om 9.00 uur en de laatste ronde nummer 8 is om 11.00 uur afgelopen.

Na de laatste ronde maken we bekend welke teams er poulewinnaar zijn en die kunnen natuurlijk niet met lege handen vertrekken. Ben jij nieuwsgierig geworden wat de prijs is? Kom dan zeker een kijkje nemen op het veld die ochtend.

Sponsor

Ons toernooi wordt gesponsord door fysiopraktijk de Neckar-Ondiep, een gloednieuwe sponsor van Synergo waar wij als club trots op mogen zijn.

We zijn daarom ook erg vereerd dat deze sponsor van Synergo ons toernooi wil sponsoren.

Poule indeling

Poule 1Poule 2Poule 3Poule 4Poule 5
Synergo E1Synergo E2Synergo E3Synergo E4Synergo F1
Wageningen E3Wageningen E4Wageningen E5Wageningen E7Viko F1
Viko E1HKC E1Thor E1Viko E2Triade F1
Koveni E1Tweemaal Zes E1Koveni E2HKC E2Luno F1
 Luno E1 Tweemaal zes E2 

Aanwezig

Alle teams moeten zich melden bij de wedstrijdtafel waar Joke en Gina je opwachten.
We verwachten dat alle teams zich een kwartier voor de wedstrijd melden.

We vragen de scheidsrechters ook om 15 minuten voor je de eerste wedstrijd begint te melden bij Joke en Gina aan de wedstrijdtafel. Van Joke en/of Gina ontvang je dan een lijst met welke wedstrijden je fluit.

Komen kijken?

Ouders mogen komen kijken, dat vinden we zelfs leuk. Blijf dan alsjeblieft wel achter de hekken staan, want op het veld is al genoeg drukte met ruim 100 kids.

We hopen op een leuk, gezellig en leerzaam toernooi.

Liefs, Gina

Zie ook