Schoolkorfbaltoernooi opnieuw verplaatst: naar voorjaar 2022

Helaas hebben wij ook dit keer moeten besluiten het schoolkorfbaltoernooi te verplaatsen. Wij vinden het ontzettend jammer, maar gezien de op dit moment geldende regels bij sportevenementen is het niet haalbaar om het toernooi op een veilige en verantwoorde manier te organiseren. Het schoolkorfbal gaat nu plaatsvinden in het voorjaar 2022, 8 april en 20 mei.

Juist de ouders, de vakleerkrachten, al onze vrijwilligers maken de sfeer en zorgen ervoor dat de kinderen geënthousiasmeerd worden om met veel plezier te korfballen.

Save the new date

Het goede nieuws is: wij hebben al 2 nieuwe data geprikt:

  • Vrijdag 8 april: groepen 5 en 6
  • Vrijdag 20 mei: groepen 3 en 4

Wij vragen iedereen om deze data alvast te noteren, want alleen samen kunnen we er een groot succes van maken!

Bedankt

Langs deze weg willen wij ook alle leden en ouders die zich al hadden opgegeven ons te komen helpen bedanken! Wij rekenen er nu natuurlijk wel op dat jullie in het voorjaar opnieuw van de partij zijn een steentje bij te dragen aan het leukste sportevenement in het jaar.

Nog schoolkorfbal-lustrumideeën?

Hebben jullie nog leuke ideeën, in het kader van 25 jaar Synergo en 100 jaar korfbal in Utrecht, waarmee wij het schoolkorfbaltoernooi nog een extra boost kunnen geven, laat het ons weten! schoolkorfbal@synergo.nl.

In ieder geval tot in april!
Lizzie, Loes, Elise, Piet en Ineke.