Ophalen nieuw wedstrijdshirt

Komende weken is het mogelijk om jouw nieuwe wedstrijdshirt op te halen. Dit kan tijdens de trainingstijden van jouw team op maandag t/m donderdag. Vanaf maandag 23 augustus staan we in de kantine klaar om jullie te helpen!

Mocht je zelf niet kunnen, dan kijken we of we jouw shirt aan een teamgenoot of je trainer kunnen meegeven, zodat het er toch op tijd is voor de (oefen)wedstrijden.

Ben je AR-lid en wil je komende weken jouw shirt ophalen? Mail dan eerst even naar kleding@synergo.nl dan kunnen we een moment afspreken dat er sowieso iemand is.

Shirt doneren

Alle oude Synergoshirts willen we graag doneren aan een goed doel. We zijn hiermee in contact met www.doneersportkleding.nl. Zij hebben meerdere bestemmingen in Suriname waar ze sportkleding naartoe sturen om zo sport toegankelijk te maken voor ieder kind en iedere jongere.

Door ons Synergo-tenue een tweede leven te geven, willen we hierbij helpen. Want kinderen zouden nooit beperkt mogen zijn in de mogelijkheden om te sporten!

Wil je ook graag jouw Synergo shirt doneren dan kan je deze afgeven bij de kledingcommissie tegelijk met het ophalen van jouw nieuwe shirt.

Zie ook