Trainingsschema eerste helft veld 2021-2022

We hebben het trainingsschema voor de eerste helft veld 2021 gemaakt. De trainingen starten in de week van 23 augustus, de seniorenselectie (S1/S2/S3) start alweer op 12 augustus.

Zoals altijd was het ook dit jaar weer een hele puzzel om een zo goed mogelijk trainingsschema op te stellen. Hoewel we helaas niet alle wensen hebben kunnen vervullen, denken we dat dit schema zo optimaal mogelijk is.

Let op

Op maandag 30 augustus starten alle trainingen een half uur later vanwege een clinic van teamNL voor de B-jeugd.

Zaalschema

Normaal gesproken proberen we om zowel het veld als het zaalschema te publiceren. Echter op dit moment is dit nog niet mogelijk. Synergo kent komend seizoen ook een groot aantal A, B en C teams, waardoor de ruimte in de zaal steeds beperkter wordt. Ook is er nauwelijks ruimte beschikbaar in andere hallen in de buurt.

Hierdoor kan het zijn dat er in de zaal niet meer standaard door ieder team 2x in de week getraind kan worden zoals dat op het veld het geval is. We bekijken op dit moment of het wel mogelijk is om combinatietrainingen per leeftijdscategorie aan te bieden als 2e training.

De KC Jeugd en KC senioren streven er naar om het trainingsschema voor de zaal uiterlijk 1 oktober 2021 te publiceren.

Uitgangspunten

Belangrijkste uitgangspunt voor dit schema is een goede en evenwichtige verdeling in zowel ruimte, starttijd als trainingsduur voor alle teams (jeugd en senioren, selectie-, wedstrijd- en breedtekorfbal). Een ander belangrijk uitgangspunt is om er voor de trainers voor te zorgen dat zij zoveel mogelijk op hun eigen trainingsavond hun training kunnen geven.

Trainers gezocht

Voor een aantal teams zoeken we nog trainers. Het gaat om S4, S5 en S6 bij de senioren en de B3 en een tweede trainer bij de A3, A4, B2 en C1 bij de jeugd. Mocht je na het zien van het trainingsschema denken ‘Hé dan kan ik wel!’, alleen of met een aantal, waardoor er een roulatieschema gemaakt kan worden, meld je dan bij de KC jeugd of de KC senioren.

Sportieve groet,
De KC Jeugd en KC Senioren

Zie ook