Teamindelingen senioren 2021-2022

De teamindelingen voor het seizoen 2021-2022 zijn bekend. Met daarbij een toelichting bij de totstandkoming daarvan en andere aandachtspunten.

Uitgangspunten

We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen uit de ingevulde enquêtes. Voor de wedstrijdkorfbalteams gaan we in de eerste plaats uit van het korfbalniveau van de spelers en daarnaast of het team in sociale zin aansluiting bij elkaar heeft.

Voor de breedtesportteams gaan we in eerste instantie uit van het sociale aspect en daarnaast het korfbalniveau. Dit seizoen spelen S1 t/m S6 wedstrijdkorfbal. S7, S8, S9 en 2 midweekteams zijn ingedeeld in het breedtekorfbal. Daarnaast hebben we ook dit jaar weer een (zeer) grote recreantengroep.

Selectieprocedure

Vanuit de selectiegroep zullen door de selectietrainers van S1, S2 en S3 de teams samengesteld worden tijdens de selectieprocedure. Daarnaast vallen er 2 dames uit deze groep af naar S5 en 2 heren vallen af naar S6. Het niveau van S5 en S6 is gelijk. Wanneer de selectiegroep wijzigt in aantal, zal de KCTS bepalen en communiceren wat dat voor de aantallen in de teams en de afvallers betekent.

S9 zoekt dames!

Helaas komen we in S9 nog dames tekort. Hoewel er nog wel wat geïnteresseerde potentiële leden zijn, is dit team nog niet compleet. We vullen dit team in eerste instantie aan met behulp van onze AR-dames, recreantendames en roulatieschema’s met de dames uit de midweekteams, S7 en S8. De KCTS maakt hiervoor begin september een schema en maakt afspraken met de betrokken teams.

Weet je (of ben je) een dame die dit team structureel wil komen versterken, dan horen we dat graag. Wil je extra invaller of weet je een andere mooie oplossing, dan horen we dat ook graag. Meld je dan even bij KCsenioren@synergo.nl.

Trainers en coaches gezocht

Voor sommige teams hebben we al een trainer (en coach), maar helaas zijn nog niet alle teams voorzien. Zoals jullie eerder al hebben kunnen lezen, zijn we nog altijd hard op zoek naar een trainer/coach voor Synergo 2.

Ook voor de jonge, enthousiaste en leergierige teams S5 en S6 zoeken we hard naar een trainer/coach om deze teams te begeleiden. Tot slot zoekt ook S8 en de gezellige recreantengroep nog een trainer.

Wil jij een team trainen en/of coachen? Neem dan contact met ons op! KCsenioren@synergo.nl

Trainen

We gaan nu aan de slag met het trainingsschema voor de zaal en het veld en zullen deze volgende maand publiceren. In aansluiting daarop zullen we overleggen met de trainingsleden en AR-leden die willen trainen waar er ruimte is om aan te sluiten.

Reageren?

Vragen of opmerkingen? Spreek een van ons aan of mail naar KCsenioren@synergo.nl

Voor nu wensen wij jullie een hele mooie zomer toe!
De KCTS, Judith, Rita, Jeroen en Eva.

Selectie S1/S2/S3 
AnnaAbdeslam
BerberBart
CharlotteDavid
ChristianneGijs
FemkeJeffrey
GinaJerry
Ilse D.Jesse
Ilse H.Jurjen
LarissaJurriën
LauraKasper S.
LisaMartijn
Lisanne v. Z.Nico
MarlieskeOlmo
RenskePierce
RoelieThom
SandraTwan
Tirza 
Ymke 
  
S4 
JorienDennis
LidyFreek
LizetJohan
MarloesSebastiaan
Nienke vd B.Willard
Paulien 
Vera 
  
S5 
CheriqueIddo
JoyceJari
SusanTim V.
TresjaTim v. Y.
Afvaller selectie 
Afvaller selectie 
  
S6 
CarlienGerrit Jan
DaniTymen
JannaAfvaller selectie
KimAfvaller selectie
Marlies v. R. 
  
S7 
EvaDick
LotteDieter
MalouKarel v. M
MaraPieter
MarijeSander S.
RuthThomas
Wendy 
  
S8 
ColetteErik L.
LizzieGudo
Miranda vd HRaymond v. R.
Nienke H.Sander Ha.
SanneWout
Suzanne 
  
S9 
Nynke R.Casper
RitaErik H.
?Erwin
?Gerard v. V.
?Juna
 Karel G.
  
MW1 
AgnesAlexander
EstherRandy
Judith vt VSjoerd
NannekeVictor
  
MW2 
FloorGerben
JessieHan
Lisanne d. V.Kevin
Marlies B.Marco
TamaraMart
 Raymond d. V
 Sijmen
  
Recreanten 
AukjeEwoud
CarlaGerard vd P
ChristelHuub
ElsaKaspar H
EvelineRudolf
GeraSander Ho
InekeWalter
Inge 
Joke 
Judith H. 
Liesbeth 
Miranda B. 
  
AR-leden 
EllineDirk
MaaikeJeroen
Marlies v WKaj
Nynke K.Klaas
 Marten
 Myka
 Oskar
 Otto
 Remco
 Roel
 Tijmen B.
  

Zie ook