Gezocht 3 bestuursleden

Om het bestuur te versterken zijn we op zoek naar 3 nieuwe bestuursleden. De portefeuilles van deze bestuursleden stellen we later vast in overleg met het gehele bestuur. Natuurlijk kun je een voorkeur aangeven als er een taak is die jou echt superleuk lijkt.

Het vertrek van Bert en Marlies uit het bestuur zorgt voor een aantal wijzigingen. Alyanne neemt de penningmeestertaken van Bert over. Zij krijgt daarbij ondersteuning van Chris, die net als afgelopen jaar de boekhoudtaken op zich neemt.

We willen sowieso het bestuur aanvullen tot 7 bestuursleden. Daarom zoeken we er nu 3.

Besturen iets voor jou?

Vind je het leuk om mee te denken over Synergo-zaken? Heb jij goede ideeën voor onze vereniging? Draag jij Synergo een warm hart toe en wil je je graag inzetten voor onze mooie club? Dan is het zeker iets voor jou!

En nee, je hoeft niet per se verstand van korfbal te hebben. Verstand van andere dingen (vrijwilligers, communicatie, besturen in het algemeen, samenwerken, ….) mag ook. En als je goed bent in overzicht bewaren, verschillende kanten van een casus bekijken of in gesprek gaan met mensen, dan ben je ook van harte welkom in ons bestuur!

Kom jij het bestuur versterken? Of wil je graag meer weten? Stuur dan een mailtje naar bestuur@synergo.nl. Je kunt ook direct contact opnemen met een van de bestuursleden. En als er één op het veld rondloopt, kun je hem/haar natuurlijk ook altijd aanspreken!

Het overgebleven bestuur,

Ineke, Mamoun, Floor, Alyanne.

Zie ook