Bert en Marlies stoppen als bestuursleden

Bert en Marlies stoppen als bestuursleden van Synergo. Beiden hebben aangegeven niet meer voldoende plezier te halen uit het bestuurswerk. Bert vond het lastig om weinig persoonlijk contact te kunnen hebben in verband met de coronamaatregelen. Marlies wil liever wat meer uitvoerend werken dan in het bestuur mogelijk is.

Als overblijvende bestuursleden vinden wij dat natuurlijk erg jammer, maar respecteren hun keuze. Ook de bestuurstaak is vrijwilligerswerk, en vrijwilligerswerk mag energie kosten, maar moet ook energie en plezier teruggeven. We bedanken Bert en Marlies heel erg voor hun werk voor Synergo en de fijne samenwerking in het bestuur.

Marlies

Marlies was sinds juni 2019 bestuurslid communicatie en vrijwilligerszaken. Zij heeft zich onder andere hard gemaakt voor een overzicht van alle vrijwilligers binnen Synergo. Ook voor heerlijk droge opmerkingen én kritische feedback kon je bij haar terecht. Bedankt Marlies!

Bert

Bert was sinds september 2020 penningmeester. Hij heeft onze financiën scherp in de gaten gehouden tijdens het gekke coronajaar. Ondanks zijn zelfbenoemde digibetisme heeft hij zich door alle Teams-vergaderingen en andere onlineperikelen heen geslagen. En dat altijd met de nodige humor. Bedankt Bert!

En verder

Met het vertrek van Marlies en Bert zijn er vacatures in het bestuur. We zijn dus op zoek naar nieuwe bestuursleden. Alyanne neemt de penningmeesterportefeuille over. Hierover volgt snel meer informatie. Houd de website dus in de gaten!

Het overgebleven bestuur,
Ineke, Mamoun, Floor, Alyanne.

Zie ook