De Synergo-lustrumtour 2021-2022

Synergo viert dit jaar haar 25-jarig lustrum. Dat is jullie ongetwijfeld niet ontgaan. Om het jaar extra bijzonder te maken, organiseren we het hele jaar door lustrumactiviteiten, naast de reguliere activiteiten. Om deze activiteiten met elkaar te verbinden en extra spannend te maken, kan iedereen dit jaar meedoen aan de Synergo-lustrumtour!

Met geselecteerde activiteiten kun je het gehele jaar punten verdienen voor het Lustrum klassement. Hoe je punten verdient? Supersimpel! Door je bijvoorbeeld alleen al op te geven voor een activiteit, door deel te nemen en zelfs door een activiteit te winnen of in de Top 3 te eindigen.

Soms hoef je niet eens iets te doen voor deze felbegeerde lustrumtour-klassementspunten!

Klassementen

Uiteraard is er het algemeen klassement voor de gehele vereniging. Er zijn verschillende speciale klassementen. Naast het kidsklassement voor onze jeugdleden, is er voor de eet- en drinkliefhebbers een klassement met de titel De Synergo-bourgondiër. Ook kun je gaan voor de glazen bol cup door de uitslag van ‘de wedstrijd van de week’ te voorspellen. Er is er een (social) media award voor de actievelingen op de Synergo social media en je kunt zelfs iemand nomineren voor het pechvogel-klassement.

Per vastgestelde periode zijn er fantastische Synergo-lustrumtour-prijzen te winnen voor de periodewinnaars! En… de eerste punten zijn de afgelopen weken al verdiend!

Houd de website en socials goed in de gaten, doe lekker mee met zoveel mogelijk activiteiten (en probeer ze dan ook nog eens te winnen voor extra lustrumpunten), of bestel gewoon eens een lekkere maaltijd. Wie weet win jij het ‘De Synergo-bourgondiër’-klassement en ontvang je een prachtige lustrumprijs!

Meedoen

Iedereen die op 2 juni 2021 lid was van Synergo, speelt automatisch mee. Wil je nou toch geen kans maken op één van onze geweldige prijzen, laat het dan weten. lustrumtour@synergo.nl

Ben je geen lid en wil je wel graag deelnemen? Dat kan! Meld je aan.

Speluitleg

Tijdens het lustrumjaar kun je lustrumpunten verdienen met diverse activiteiten. Welke dit zijn maken we bekend op de Synergo-site. De verdiende lustrumpunten houden we bij in de klassementen. Hoeveel punten je per activiteit kunt verdienen, maken we op de website bekend.

Tijdens de komende maanden kan het natuurlijk zomaar dat we nog extra klassementen aan deze lijst toevoegen!

Met welke klassementen starten we?

 • Algemeen klassement
  Punten verdienen voor lustrumactiviteiten die niet onder de speciale klassementen vallen. Alle punten verdiend in de speciale klassementen tellen ook mee in het Algemeen Klassement.
 • Kidsklassement
  Het speciale klassement voor onze jeugdleden. Je verdient lustrumpunten voor jeugdactiviteiten, inclusief het verkopen van Grote Clubactieloten.
 • De Synergo-bourgondiër
  Op zaterdag genieten van de zaterdaghap in de kantine? Laat vooraf weten dat je er bent en verdien automatisch lustrumpunten! Stroop jij je mouwen op en help je de foodcie mee met het bereiden van de zaterdaghap? Dat belonen we met extra ‘veul’ punten!
 • Glazen bol cup
  Voorspel jij de juiste uitslag van de Wedstrijd van de Week? Lustrumpunten verdienen door deel te nemen, de winnaar goed te voorspellen en extra bonuspunten bij de juiste uitslag!
 • (Social) media award
  Heb je een lustruminterview gegeven voor oude verhalen op de site, doe je tijdens lustrumactiviteiten postings op de Synergo Facebook of Insta of deel je foto’s van ‘vroeger’? Dan verdien je punten voor de (Social) Media award!
 • Pechvogel-klassement
  Net geen wedstrijd gewonnen? De beslissende strafworp gemist? Geblesseerd geraakt? Lukt iets ‘net niet’, in de breedste zin van het woord? Of gewoon vet gezakt of vette pech met iets? Om iemand of een team een klein beetje op te vrolijken: extra ‘veul’ punten voor het pechvogel-klassement!

Hoe kun je deelnemen?

Alle leden van Synergo op 2 juni 2021 spelen automatisch mee. Ben je geen lid, wel in Synergo geïnteresseerd en wil je graag deelnemen? Dat kan, leuk! Meld je aan.

Hoe houden we de punten bij?

Dat doen onze quizmasters… Ze zijn wat bang voor omkoping en beïnvloeding én ze willen niet zo in de belangstelling staan. Dat respecteren en we houden hun namen dus maar geheim.

Vragen?

Mail naar lustrumtour@synergo.nl

Groetjes,
Jullie spelleiding van de lustrumwerkgroep: Mascha en Dirk.

Zie ook