Voorlopige teamindeling jeugd 2021-2022

Omdat de door de overheid afgekondigde versoepelingen inhouden dat we weer jeugdwedstrijden kunnen spelen tegen andere clubs, heeft de KC Jeugd besloten om, eerder dan al aangegeven, de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2021-2022 bekend te maken. Vanaf komend weekend spelen de teams in deze voorlopig nieuwe teams. Vanaf maandag 14 juni trainen de teams nog eens 2 weken in de nieuwe teams.

Onderstaand een toelichting op de totstandkoming van de voorlopige teams en overige aandachtspunten.

Corona

Helaas is ook het seizoen 2020-2021 voor een groot deel geteisterd door Corona en hebben we niet het seizoen kunnen hebben wat we voor ogen hadden. Gelukkig eindigt dit seizoen met het spelen van ‘echte’ wedstrijden op 12, 19 en 26 juni.

Uitgangspunten

Bij de eerste teams in een leeftijdscategorie hebben we zoveel mogelijk gekeken naar het niveau van de individuele spelers. Bij de overige teams speelt naast het niveau het sociale aspect ook een rol. Hierbij hebben we vooraf input gehad vanuit de trainers van het afgelopen seizoen. De trainers van komend seizoen zijn daarnaast óók betrokken geweest bij de totstandkoming van de teamindeling.

De voorlopige teamindelingen staan in de bijlage (pdf). Zoals te zien is in de voorlopige teamindeling valt er nog een aantal mensen van de hogere teams af naar een lager team. We streven ernaar om voor de zomervakantie de definitieve teams bekend te maken.

Vragen/ opmerkingen?

Wij kunnen ons voorstellen dat er kinderen en/of ouders zijn die aanvullende vragen hebben over de voorlopige teamindeling of om een andere reden graag met ons in gesprek gaan. Hiervoor kun je contact opnemen worden met de eigen leeftijdscoördinator via kcjeugd@synergo.nl

Trainers en coaches gezocht

Voor een aantal teams hebben we inmiddels trainers/coaches gevonden. We zijn daarnaast nog op zoek naar een aantal enthousiastelingen!

Wil jij een team trainen en/of coachen neem dan contact met ons op via kcjeugd@synergo.nl

Trainingsschema laatste weken seizoen 2020-2021

Nog deze week publiceert KC Jeugd een trainingsschema. Volgens dit schema kan doorgetraind worden tot 26 juni 2021.

Zie ook