Mei/juni-trainingen & wedstrijden voor de jeugd

Weet jij al in welke leeftijdsgroep jij volgend jaar zit? Na Pinksteren, 25 mei 2021, trainen we in de nieuwe leeftijdscategorieën. 29 mei, 5 en 12 juni zijn er wedstrijden. De KC jeugd wil na de laatste selectiewedstrijden de teamindeling voor komend seizoen bekend maken. Wij verwachten iedereen deze zaterdagen te zien. Kun je echt niet? Meld dit dan via kcjeugd@synergo.nl.

Het einde van het seizoen nadert, helaas opnieuw een seizoen waarvan we hadden gewild en gehoopt dat het anders was gelopen.

Na de eerste helft van het veld is de competitie stilgelegd en niet meer hervat. Gelukkig hebben we onderling nog veel en vaak wedstrijdjes kunnen spelen en mochten we doortrainen, maar we beseffen ons dat dit toch anders is dan het spelen van een competitie, doelpunten maken, winnen, kampioen worden.

Kampioenen

Ook al was het seizoen veel te kort, kampioenen hebben we wel weer gezien. De E1, E2, D1, B1 en A2 zijn kampioen geworden in hun poules. Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Mei/juni-trainingen & wedstrijden

Omdat inmiddels duidelijk is dat er geen competitie meer gespeeld gaat worden, heeft KC jeugd besloten om de periode, die we normaal gesproken na de competitie, tegen het einde van juni, houden, naar voren te halen.

Na Pinksteren, 25 mei 2021, trainen we in de nieuwe leeftijdscategorieën. 29 mei, 5 en 12 juni zijn er wedstrijden. De KC jeugd wil na de laatste selectiewedstrijden de teamindeling voor komend seizoen bekend maken. Wij verwachten iedereen deze zaterdagen te zien. Kun je echt niet? Meld dit dan via kcjeugd@synergo.nl.

Leeftijdsindeling seizoen 2021-2022

Via deze link zie je in welke leeftijdscategorie jij of je kind komend seizoen speelt. Met enkele spelers en/of hun ouders voeren we nog gesprekken, waardoor voor hen de indeling nog niet definitief is.

Heb je vragen over de leeftijdsindeling? Neem dan contact op met de leeftijdscoördinator verantwoordelijk voor de leeftijdscategorie waar je ingedeeld bent:

  • A: Kim Melissant
  • B: Renske ter Horst
  • C: Tirza Langewen
  • D: Ineke Engels
  • E/F: Joke Jansen

Trainingen vanaf 25 mei 2021

Op welke dag ga je vanaf 25 mei trainen.

Zaterdagen 29 mei, 5 en 12 juni

Voor de zaterdagen houden we onderstaand schema aan per leeftijdscategorie:

  • 10:00 uur – 11:00 uur E en F
  • 11:30 uur – 12:30 uur D
  • 13:00 uur – 14:00 uur C
  • 14:30 uur – 15:30 uur B
  • 16:00 uur – 17:00 uur A

Sportieve groet,
KC Jeugd
Miranda van der Hulst, Kim Melissant, Renske ter Horst, Tirza Langewen, Ineke Engels en Joke Jansen – Visch.

Zie ook