Vacature Motor achter het korfbal

Onze KorfbalCommissie (KC) levert fantastisch werk voor alle spelende senioren! Deze groep zoekt nog versterking. Zonder de KC is er namelijk geen teamindeling, trainer, trainingsschema, contact met de teams, KC Jeugd, wedstrijdsecretariaat en bestuur en geen contact met het KNKV. Probeer je maar eens voor te stellen hoe onze vereniging er zonder KC uit zou zien. Lastig hè!

Op dit moment bestaat de KC uit Jeroen Bastings, Eva Gijsbertse, Rita Merten en Judith van ’t Veld. Zoals je ziet is dat best een klein clubje voor deze belangrijke taken, dus ze zijn hard op zoek naar versterking!

De korfbalcommissie is de motor achter het korfbal

Iets voor jou?

Misschien denk je nu wel:

  • “Nee, want ik heb daar veel te weinig korfbalverstand voor”
  • “Nee, want dat kost superveel tijd”
  • “Nee, want dan moet je alleen maar vervelende besluiten nemen”

Korfbalverstand

Dat valt vast reuze mee! Bovendien verdelen we alle taken onderling, dus misschien ben jij juist heel goed in het maken van een trainingsschema of het zoeken van trainers, en daar hoef je niet per se veel korfbalverstand voor te hebben. Bovendien: alle besluiten worden met de hele commissie genomen. Je staat er dus niet alleen voor!

Tijd

Natuurlijk zit er al met al veel werk in de KC, maar het is niet het hele jaar door even druk. Reken erop dat je gemiddeld ongeveer 1,5 uur per week kwijt bent, in drukke periodes nog wat meer. Het fijne is wel dat je een deel van de taken zelf in kunt plannen op een moment dat het jou uitkomt, en dat je onderling af kunt spreken wie wat doet.

Besluiten nemen

Gelukkig niet! Veel taken van de KC zijn juist ondersteunend van aard. Je kan een hele concrete bijdrage leveren aan de trainingen en wedstrijden van senioren, en dat voelt goed! Natuurlijk is er ook wel eens discussie, maar die voer je niet alleen, maar met de hele commissie samen.

Best leuk!

Als je dit zo gelezen hebt, denk je nu misschien “Ja, dat lijkt me eigenlijk best wel leuk!” Meedoen in de KC kan een heel voldaan gevoel geven! Je ziet heel concreet resultaat van je werkzaamheden: leden kunnen trainen en wedstrijden spelen in hun eigen leuke team op hun eigen korfbalniveau. En dat geeft energie!

Yes, dan zijn we op zoek naar jou! Stuur een mailtje naar kcsenioren@synergo.nl of spreek een van de commissieleden aan, en dan kijken we samen naar een mooie invulling!

Zie ook