Vacature Korfbaltrainer Synergo 2 (selectie)


Voor komend seizoen is Synergo op zoek naar een trainer / coach voor het tweede team. We zijn op zoek naar een sociale en communicatief vaardige trainer. Deze neemt binnen de speelwijze van Synergo de begeleiding van de trainingen (op maandag en donderdag) en de coaching tijdens de wedstrijden voor zijn of haar rekening.

Synergo 2 speelt Reserve 2e klasse. We zijn dan ook op zoek naar een trainer/ coach met ambitie die rustig en positief coacht en qua niveau, inzicht en enthousiasme aansluit bij het niveau van Synergo 2.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat ook een trainer zijn draai weet te vinden bij Synergo. Daarom zullen we je als Korfbalcommissie en als vereniging begeleiden. Ook is het mogelijk om een trainerscursus te doen. Tot slot sta je natuurlijk veel in contact met de trainers van het eerste team.

Synergo 2

Het team is onderdeel van een jonge, leergierige selectie die het maximale uit hun mogelijkheden wil halen. Je komt terecht binnen een gezellige, grote vereniging. Wij spelen vanuit onze nieuwe accommodatie Loevenhout, met een eigen zaal en buitenvelden.

De vereniging

Synergo zet zich in op versterking van drie belangrijke pijlers van de vereniging.

  • Korfbal voorop!
    We investeren in de korfbalontwikkeling van spelers en speelsters en verhoging van het korfbalniveau. Van onze kangoeroes tot ons eerste team.
  • Synergo is mijn club!
    We willen een club zijn waar iedereen zich thuis voelt en waar altijd wat te doen is. Ook als we niet korfballen.
  • Synergo sociaal
    We voeren als betrokken vereniging ook onze sociaal maatschappelijke rol uit in de wijk(en).

Meer weten?

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in de functie, neem dan contact op via kcsenioren@synergo.nl

De korfbal technische commissie senioren,
Jeroen, Judith, Eva, Rita

Meer info?