NK zaalkorfbal 2021 Ahoy

Zaterdag 17 april is om 16.00 uur de Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy. De NOS zendt de finale live uit. De uitzending op NPO2 begint om 15.45 uur.

In samenwerking met de crews van de Korfbal Leagueverenigingen verzorgt het KNKV ook weer een live studio-programma rondom de finale. Voor de internationale fans is een Engelstalige stream beschikbaar en ook in Tsjechië wordt het duel live uitgezonden.

Uitzending bij de NOS

De NOS zendt de Korfbal Leaguefinale live uit op televisie (NPO 2), via de livestream op NOS.nl en in de NOS-app. De presentatie is zaterdagmiddag in handen van Gert van ’t Hof, met bondscoach Jan Niebeek als analist naast zich. Het commentaar is van Joop Vernooy, co-commentator is KZ/Thermo4U-coach Tim Bakker. De NOS-uitzending op NPO2 begint om 15.45 uur.

Live-uitzending op Eyecons.com

Dankzij de medewerking van vele vrijwilligers van de Korfbal Leagueverenigingen verzorgt het KNKV zaterdagmiddag een live-uitzending op Eyecons.com. De studiopresentatie wordt gedaan door Jan-Anne van Ginkel, de veldpresentatie door Luna Boerhout. Analist is Marrien Ekelmans en het commentaar wordt verzorgd door Frank Stout en co-commentator Daniël Hulzebosch. Dit studioprogramma op Eyecons.com start om 15.00 uur. Van de finale verschijnt ook een uitgebreide samenvatting op Eyecons.com.

Zie ook