Timon wordt trainer bij Dalto

Na jarenlang trainer en coach te zijn geweest van Synergo 1, vertrekt Timon na dit seizoen naar Korfbal League-vereniging Dalto. Daar wordt hij trainer van Dalto 2. 

Timon besloot al eerder te stoppen als trainer van Synergo 1. Na vijf seizoenen was het tijd voor iets anders. Dat wordt dus Dalto, dat dit jaar voor het eerst sinds jaren weer in de Korfbal League uitkomt. Timon kijkt er vooral naar uit om met de ambitieuze trainersstaf en spelersgroep te gaan werken, waar de trainingsintensiteit komend seizoen verder wordt opgevoerd. 

Synergo 1 heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een stabiele eerste klasser met een speelstijl die helemaal past bij het korfbal dat Synergo graag wil spelen. Daarmee heeft Timon niet alleen het eerste team, maar ook de hele vereniging een stap vooruit geholpen. Dat Timon dat als echte clubman dat al die jaren helemaal belangeloos heeft gedaan, is bewonderenswaardig. Voor al zijn inspanningen ontving Timon op de laatste ledenvergadering nog de Beker van Verdienste. 

Timon, bedankt en heel veel succes bij Dalto! 

Zie ook