Trainen voor senioren vanaf 27 jaar

Vanaf 3 maart biedt Synergo weer de mogelijkheid om buiten te trainen voor senioren. Conform het kabinetsbeleid maken we onderscheid in senioren t/m 26 jaar en senioren van 27 jaar en ouder. Ook onze senioren van 27 jaar en ouder willen we vanaf 3 maart de gelegenheid bieden om te trainen/ een balletje te schieten. Dit mag nog niet in teamverband (geen partijtjes), maar wel in tweetallen en op anderhalve meter; anderhalve meter trainingen.

Onderstaande geldt voorlopig tot 15 maart. Na de volgende persconferentie op 8 maart kijken we of we het kunnen verlengen of dat er aanpassingen mogelijk/ nodig zijn.

Trainingen

We willen dit doen op zondag 7 en zondag 14 maart, in verschillende tijdsblokken. De jeugdleden hebben dan hun op zaterdag hun onderlinge jeugdwedstrijden en dan hebben we niet te veel mensen op het veld op een dag.

We kijken wat we met deze trainingen mogen en hoe we deze trainingen invullen en wie de training geeft etc. De precieze invulling volgt nog naar aanleiding van de richtlijnen van NOC*NSF en KNKV.

Interesse?

We willen alvast weten wie er gebruik willen maken van deze trainingen. Meld je dan aan bij de KC via KCsenioren@synergo.nl.

Je kunt je per tweetal aanmelden of alleen (dan kijken we of we je kunnen koppelen aan iemand anders). Geef even aan of je 7 en/of 14 maart wil trainen. De KC stelt vervolgens een schema op, zodat dit volgens de richtlijnen kan.

Wordt vervolgd!

Groet,
Korfbalcommissie senioren

Zie ook