Anekdotes, bijzondere verhalen en foto’s?

Heb je mooie verhalen uit het verleden? Een bijzonder krantenknipsel? Goede foto’s? Geestige anekdotes? Mail die naar marlies.wijngaarden@synergo.nl.

Onze vereniging zit boordevol goede anekdotes, mooie verhalen en bijzondere foto’s. Hiermee kunnen we komend lustrumjaar iedereen laten meegenieten van deze historische pareltjes die mogelijk nog in ieders geheugen liggen! Bij uitstek een mooie online activiteit!

Weet je nog?

Bijvoorbeeld: ‘Mís!’ van Brahims vader in de stille Catharijnehal tijdens een strafworp? De avonden ‘Onder de Rode Korf’? En dat Frank ’s ochtends midden in de lustrumtent zijn karretje zocht (terwijl er een groep was om de tent ’te bewaken’)?

De beroemde paddenstoel 20383 tijdens kamp? En de beslissingswedstrijd tegen Wordt Kwiek waar Lotte de vrije bal scoorde zodat er een verlenging kwam, die we strafworpen moesten beslissen? De Synergo-Wierden-dubbel-cd van Erwin en Rob?

Mamoun en Marlies.
marlies.wijngaarden@synergo.nl
#100jaarkorfbalinUtrecht

Zie ook