Buitentrainingen jeugd

Enkele teams hebben aangegeven graag nog een tweede training te hebben. Vanwege de coronamaatregelen kan deze training niet in de zaal. In overleg trainen zij buiten. Hiervoor heeft de KC jeugd een trainingsschema gemaakt voor de tweede buitentrainingen.

Deze teams trainen dus in een week 1 keer binnen en 1 keer buiten.

Door de coronamaatregelen mogen er maar 30 mensen tegelijk in de zaal aanwezig zijn. Tussen elke training is een kwartier ingepland zodat iedereen de zaal in en uit kan zonder te dicht bij elkaar in de buurt te komen. De (beschikbare) zaalruimtes binnen de Gemeente Utrecht zijn schaars.

Heb je nog vragen? schroom dan niet en neem contact met ons op, kcjeugd@synergo.nl.

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

KC-jeugd
Miranda, Kim, Renske, Tirza, Joke en Ineke

Zie ook