Inventarisatie beperkt trainen senioren

Competitie spelen zit er helaas voorlopig nog niet in. Wel zijn er wat mogelijkheden om beperkt te trainen in viertallen en op 1,5 meter. Bij dezen willen we bij de senioren inventariseren of er behoefte is om onder deze omstandigheden te trainen. Graag reageren voor 26 november.

Afhankelijk van de belangstelling hiervoor gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn en een plan opstellen. De uitgebreide tekst in het formulier.

Dit formulier is ook gemaild aan iedereen, check eventueel ook de spambox!

Houd er rekening mee dat er meerdere beperkingen zullen gelden. Bijvoorbeeld dat er per viertal tegelijk getraind mag worden, er moet een corona coördinator aanwezig zijn, materialen moeten schoongemaakt etc. etc.

Reageren voor 26 november

We vragen jullie uiterlijk donderdag 26 november te reageren zodat we snel een plan op kunnen stellen en jullie verder kunnen informeren. We hopen vanaf de week van 30 november trainingen aan te kunnen bieden, deze datum is onder voorbehoud.

Met vriendelijke groet,
De KTCS (korfbal technische commissie senioren)
Eva, Jeroen, Judith en Rita

Groeten,
Judith

Zie ook