Grote Clubactie: We zijn over de helft!

We zijn over de helft van ons Clubactie-doel: op dit moment zijn er 439 loten verkocht. Dat betekent € 1.053 voor Synergo! Veel van die loten zijn online verkocht (via de QR-code of de verkoopwebsite), maar er zijn ook al een paar boekjes binnen: goed bezig Fiep (F1), Joëlle (E1), Charlotte (E1), Jinte (E4) en Daniël (D2)!

Heb jij nog een boekje thuis? Zorg dat je die uiterlijk zaterdag 14 november inlevert! In de ballenkast in de sporthal staat een brievenbus.

B, E en F aan kop

Vooral door de E, F en B-jeugd worden heel veel loten verkocht. Alle drie de leeftijdsgroepen hebben al meer dan 100 loten verkocht! Ook de D’tjes doen lekker mee. De A en de C blijven nog een beetje achter, maar er is nog tijd voor een inhaalslag: online loten verkopen kan nog tot 30 november!

Het einde van de Clubactie is in zicht. Om ons doel (€ 2.000) te bereiken, moeten we nog even hard aan de bak! Dus verkoop deze week de laatste loten uit je boekje, of verkoop via de Synergo-verkooppagina. En vergeet niet je boekje in te leveren (uiterlijk 14 november). Ik hoop dat er zaterdag een hele berg boekjes in de brievenbus zit!

Veel succes met de laatste lootjes!
Floor

Zie ook