Bingoooooo

Na het geslaagde toernooi tienen is het alweer tijd voor de volgende activiteit van de AC. Dit keer gaan we het altijd spannende en innoverende spel BINGO spelen. Het is een online activiteit waarbij je natuurlijk leuke prijzen kan winnen. Zoals onder andere een wijnpakket of een thuisbezorgd tegoedbon.

De bingo vindt plaats op 20 november om 20.00 uur. Aanmelden kan tot uiterlijk 11 november.

De activiteit kost € 5 per persoon en is bedoeld voor de senioren. De jeugd magen eventueel meedoen, maar de prijzen zijn gericht op volwassen.

Online bingo

De bingo vindt online plaats en wij zorgen wel voor fysieke bingo kaarten. Er zijn meerdere rondes, waardoor je meerdere keren kans maakt op prijzen. De bingo zal plaatsvinden via Zoom dus je hebt een laptop/tablet/telefoon/ander apparaat waar je zoom op kan gebruiken nodig om mee te kunnen doen.

Je hebt hier verder geen account voor Zoom nodig en je kan gewoon via je webbrowser meedoen. Je hoeft dus ook niks te downloaden. De nummers die gedraaid worden sturen we ook in een WhatsApp groep, vandaar dat we ook jullie telefoonnummer nodig hebben.

Liefs,
Namens de Activiteitencommissie,
Charlotte.

Meld je aan voor de bingo

Bingoformulier
  • Bankgegevens i.v.m. automatische incasso

Wie hebben zich al aangemeld

VoornaamAantal personen van het huishouden dat meedoet
VoornaamAantal personen van het huishouden dat meedoet
lisanne1
Mart1
Esther1
Miranda2
Freek2
Suzanne1

Zie ook