Tussenstand Grote Clubactie

De Grote Clubactie is bijna 4 weken bezig. En we zijn goed begonnen: in korte tijd zijn er op dit moment 311 loten verkocht. Dat betekent € 746 voor Synergo!

Het doel is nog steeds om € 2.000 op te halen. Dat zijn minstens 834 loten. We zijn er dus nog niet, maar we zijn wel op weg!

Stand

Bijna alle leeftijdsgroepen zijn al begonnen met verkopen. De F-jeugd heeft tot nu toe de meeste loten verkocht: 77 in totaal. Maar ook de B-jeugd timmert aan de weg met 74 loten. Opvallend is dat deze loten door slechts drie leden zijn verkocht: Nicky (B3), Elena (B2) en Astrid (B1), goed bezig!

De D-jeugd met 32 loten in totaal en de E-jeugd met 56 loten beginnen ook aardig wat te verkopen.

C-jeugd (2 loten) en de A-jeugd (0 loten): waar blijven jullie??

Online loten verkopen is heel makkelijk: via https://lot.clubactie.nl/lot/synergo/120110 kun je loten kopen. Deel de link via sociale media, en zorg dat men jouw naam invult bij ‘ik koop een lot van’! Als seniorenlid kun je de link natuurlijk ook gebruiken om loten te (ver)kopen. Zo kun je in deze voorlopig korfballoze periode toch iets doen voor Synergo!

Doel

In het vorige bericht op de site en via Facebook hebben we jullie gevraagd waar we het geld van de Clubactie het best aan kunnen besteden. Er kwamen een paar opties voorbij en we hebben besloten het geld te gebruiken voor de aanschaf van een digitaal scorebord. Daar hebben we bij de Grote Clubactie al eens eerder geld voor opgehaald. Met de opbrengst van deze editie erbij, hopen we een mooi scorebord te kunnen realiseren.

Online: website, IG, FB en whatsapp

Door de aanwezigheid van het coronavirus gaat verkopen dit jaar misschien iets anders dan anders. Verkopen bij wedstrijden van de selectie, of op een feestje, zoals oud-topverkopers Koen en Mare vorig jaar als tip gaven is bijvoorbeeld even geen optie.

De online verkoop is een mooi alternatief: deel de verkooplink met je familie en vrienden en haal zo tóch geld op voor Synergo!

Boekjes

Ook kun je de papieren verkoopboekjes nu even niet inleveren in de kantine. Heb je een boekje dat je wil inleveren? Stuur dan even een mailtje naar Floor via secretariaat@synergo.nl. Uiterlijk 14 november moeten de boekjes binnen zijn. Online loten verkopen kan tot en met 24 november.

Veel succes bij het verkopen!
Floor.

Zie ook