Oefenwedstrijden op 7 en 14 november

Als het door mag gaan, gaat het zaalseizoen 2020/2021 bijna van start. In het schema van de oefenwedstrijden is te zien wanneer welk team een oefenwedstrijd heeft.

Deze wedstrijden heb ik zoveel mogelijk op jullie huidige veldniveau ingedeeld, tenzij anders in overleg met trainers. Niet alle tijden zijn al doorgegeven door de tegenstander, maar ik hoop dit zo snel als mogelijk door te krijgen. Zodra ik deze heb, komen ze op de site en stuur ik de trainers een bericht.

Ik hoop dat we natuurlijk alle wedstrijden mogen en kunnen spelen. Lukt dit niet doordat je (ook met invallers) niet compleet kan starten (door corona of andere afmeldingen), geef dit dat graag zo snel als mogelijk door.

Veel succes met de oefenwedstrijden en hopelijk mogen we blijven korfballen in deze gekke tijd.

Groeten, Gina.

Zie ook