Grote Clubactie 2020

Het is weer tijd voor de Grote Clubactie! Afgelopen zaterdag (19 september) is de actie van start gegaan. Tot en met zaterdag 14 november gaan onze jeugdleden aan de slag om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Op het moment van schrijven zijn al 26 loten verkocht! Een goed begin dus!

Doel

We willen, net als vorig jaar, weer proberen om € 2.000 op te halen. Waar we dat aan gaan besteden, dat weten we alleen nog niet. Heb je een goed idee? Laat het achter op Facebook of stuur een mailtje naar bestuur@synergo.nl.

Lotenboekjes

Deze week krijgen alle jeugdleden uit de C- t/m F-teams van hun trainer/coach een lotenboekje en een flyer met uitleg. Uiterlijk 14 november leveren ze de boekjes weer in (in de brievenbus in de kantine).

Boekje vol? Achter de bar liggen nieuwe boekjes, of neem even contact op met Floor.

Online verkopen

Via onze eigen verkooppagina kun je ook online loten (ver)kopen. Ideaal voor jeugdleden uit de A- en B-teams! Zij hebben allemaal een e-mail gekregen met een link naar hun eigen online verkooppagina. Die link kunnen ze delen via sociale media. Geen link ontvangen? Stuur een mailtje naar bestuur@synergo.nl.

Veel succes!

Het bestuur wenst alle lotenverkopers heel veel succes en hoopt op een mooie opbrengst.

Groeten, Floor

Zie ook