Mamoun Loukili kandidaat-voorzitter van Synergo

Met veel trots stelt het bestuur Mamoun Loukili op de ledenvergadering van 4 september aan de leden voor als nieuwe voorzitter van Synergo.

Mamoun loopt het grootste deel van zijn leven al rond op ons veld, eerst als speler en later als scheidsrechter. Hij heeft een aantal jaar geleden een belangrijke rol gespeeld in een landelijk project om kinderen met diverse achtergronden meer te laten korfballen. Ook is hij initiator geweest van het opstarten van korfbal in Marokko. Mamoun heeft een groot netwerk en is een ervaren bestuurder en coach, zowel in zijn werk als in zijn vrije tijd.    

Ineke Engels kandidaat vice voorzitter

Ineke treedt samen met Mamoun toe tot het bestuur. Het voorzitterschap is een dusdanig grote taak, dat Mamoun het graag samen met iemand wilde doen. Ineke en Mamoun kennen elkaar goed en gaan met veel energie en plezier de uitdaging aan.  Naast Mamoun beschikt ook Ineke over een uitgebreid netwerk en heeft zij door de vele vrijwilligerstaken binnen Synergo in de afgelopen jaren veel ervaring en kennis opgedaan. In de laatste jaren dat zij actief was in het arbeidsproces is zij werkzaam geweest als HR business partner.

Het bestuur is ontzettend blij en trots dat Mamoun en Ineke deze stap voor Synergo willen zetten en hoopt op de JAV van 4 september dat leden en ouders in grote getale aanwezig zijn om Mamoun en Ineke welkom te heten in het bestuur!

Het bestuur