Teamindeling senioren 2020-2021

De teamindelingen voor de start van seizoen 2020-2021 zijn bekend. Met daarbij een toelichting bij de totstandkoming daarvan en andere aandachtspunten.

Corona

Omdat we nog niet weten wat het najaar ons gaat brengen in deze tijden van Corona hebben we ervoor gekozen om vollere teams te maken. Dit zodat er niet direct problemen zijn als er niet gespeeld kan/mag worden bij verkoudheidsklachten of ziekten. Wij zullen dit de komende tijd monitoren en eventueel kunnen we dan nog een aanpassing doen voor de zaal. Bij het maken van deze teamindelingen zijn we alleen  uitgegaan van leden. Er zijn nog enkele geïnteresseerden, mogelijk worden deze later nog toegevoegd aan teams indien daar ruimte voor is bij het betreffende team.

Uitgangspunten

We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen op de enquête, korfbalniveau en sociaal passende teams. Daarnaast hebben we er bij de indeling zoveel mogelijk voor gezorgd dat leden die overkomen vanuit de jeugd met minimaal 2 in hetzelfde team gaan spelen en bij voorkeur in een team met een trainer/coach. 

De teamindelingen vind je hier: Teamindeling Senioren 2020-2021 definitief (opent een bijlage in PDF). 

Selectieprocedure

De spelers ingedeeld in selectie 1/2/3 zullen binnenkort van de selectietrainers meer informatie ontvangen over hoe de selectieprocedure er uit gaat zien.

Wedstrijdkorfbal

Synergo 1 t/m 6 zullen dit seizoen wedstrijdkorfbal spelen. Op het veld zullen S3 en S4 allebei in de 3eklasse spelen. In de zaal is er maar plek voor een van die teams in de 3eklasse. Kijkend naar de niveaus van de (vermoedelijke) teams en de prestatie die S4 in de zaal geleverd heeft zal S4 in de R3eklasse gaan spelen en S3 in de R4e klasse.

Midweekdames nodig!

Door het ontbreken van dames hebben we moeten besluiten om voor komend seizoen maar 1 midweek in te schrijven. Naast de 7 heren die nu staan ingedeeld hebben we ook nog een aantal heren op de wachtlijst staan.  We zouden graag een 2emidweekteam inschrijven dus weet jij leuke dames die wel willen midweken (of ben jij die leuke dame) laat het ons weten!

Trainers en coaches gezocht

Voor sommige teams hebben we al een trainer (en coach) maar we zijn nog op zoek naar meer trainers/coaches. Vooral voor het jonge, enthousiaste en leergierige S5 zoeken we hard naar een trainer/coach om dit team daarbij te begeleiden. Wil jij een team trainen en/of coachen neem dan contact met ons op.

Trainen

We gaan nu aan de slag met het trainingsschema voor zaal en veld en zullen deze volgende maand publiceren. In aansluiting daarop zullen we overleggen met de trainingsleden en AR-leden die willen trainen waar er ruimte is om aan te sluiten.

Reageren?

Vragen of opmerkingen? Spreek een van ons aan of mail naar KCsenioren@synergo.nl

Voor nu wensen wij jullie een hele mooie zomer toe!

 

Sportieve groet,

Jeroen, Rita, Judith en Eva