Teamindeling jeugd 2020-2021

De teamindelingen voor de start van seizoen 2020-2021 zijn bekend. Met daarbij een toelichting bij de totstandkoming daarvan en andere  aandachtspunten.

Corona

Helaas is het seizoen 2019-2020 vanwege de Coronacrisis abrupt tot een einde gekomen. De versoepelingen vanaf 1 juni en vervolgens 1 juli heeft er bij de jeugd in ieder geval toe geleid dat we weer konden trainen. Tot de C vanaf het begin al op de ‘normale’ manier en later was dit ook vanaf de C weer mogelijk. Dit heeft er ook toe geleid dat we op 3 zaterdagen onderlinge oefenwedstrijden hebben kunnen spelen.

Uitgangspunten

Bij de eerste teams in een leeftijdscategorie hebben we zoveel mogelijk gekeken naar het niveau van de individuele spelers. Bij de overige teams speelt naast het niveau het sociale aspect ook een rol. Hierbij hebben we vooraf input gehad vanuit de trainers van het afgelopen seizoen. De trainers van komend seizoen zijn daarnaast óók zeer nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de teamindeling.

De teamindelingen vind je hier (opent een bijlage in PDF). 

Inloopmoment

Wij kunnen ons voorstellen dat er kinderen en/of ouders zijn die aanvullende vragen hebben omtrent de teamindeling of om een andere reden graag met ons in gesprek gaan. Hiervoor hebben we een inloopmoment. Dit zal zijn op donderdag 16 juli. Van 17:45 tot 18:45 uur voor de F, E, D-jeugd. En van 19:00 – 20:00 uur voor de C, B en A-jeugd. Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid dan zien we graag vooraf een berichtje tegemoet op kcjeugd@synergo.nl

Trainers en coaches gezocht

Voor de meeste teams hebben we inmiddels trainers/coaches gevonden. We zoeken nog enthousiastelingen voor de B3, A2 en A3! Wil jij een team trainen en/of coachen neem dan contact met ons op via kcjeugd@synergo.nl

De vacatures bij A1 en C zijn inmiddels gelukkig ingevuld!

Trainen en start 2020-2021

In samenspraak met de KC-senioren gaan we nu aan de slag met het trainingsschema. Het streven is deze volgende maand te publiceren. Het nieuwe seizoen start in de week van maandag 17 augustus. Op zaterdagen 22 en 29 augustus zijn er oefenwedstrijden gepland.

Zomertrainingen

De komende weken is het mogelijk om op donderdagavond deel te nemen aan de populaire zomeravond training bij Synergo. De tijden hiervoor zijn: 17:45-18:45 F en D-jeugd; 19:00 – 20:00 uur C, B en A-jeugd. Vanaf 20:15 uur is het de beurt aan de senioren. De E-jeugd traint op woensdag van 17:00 uur – 18:00 uur.

Fijne zomer gewenst!

KC Jeugd Synergo

Joke Jansen, Ineke Engels, Kim Melissant, Renske ter Horst, Tirza Langewen en Miranda van der Hulst