Wie nomineer jij voor dé prijs van 2020?

Geen kampioenschappen dit jaar, maar de Anne de Roos Beker van Verdienst wordt natuurlijk wél uitgereikt! Wie nomineer jij? 

Het bestuur reikt de ‘Anne de Roos Beker van Verdienste’ jaarlijks uit aan een vrijwilliger van Synergo, die al jaren vele taken vervult voor de club. We doen dat tijdens de Algemene Ledenvergadering, die we dit jaar houden op vrijdag 4 september 2020. Hopelijk weer in ons clubhuis en anders digitaal. 

Sinds de Algemene Ledenvergadering van 12 juni 2017 is deze beker vernoemd naar onze erevoorzitter Anne de Roos, vanwege haar vele verdiensten voor onze vereniging. Op deze pagina vind je alle oud winnaars. 

Wie nomineer jij?

Van wie vind jij dat hij of zij zich het afgelopen seizoen ontzettend hard heeft ingezet voor Synergo? Mail de naam of namen (bijvoorbeeld een commissie) met een korte toelichting naar het bestuur: bestuur@synergo.nl.

Wil jij deze prijs winnen in 2021? 

Synergo is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Freek van Gorp is recent begonnen als vrijwilligerscoördinator en matcht vraag en aanbod van vrijwilligers. Neem contact op met Freek via de pagina met onze vacatures.