Oefenwedstrijden C, B & A jeugd

Om alvast te oefenen in een team van jouw leeftijdsgenoten van volgend jaar zijn er op zaterdag 13, 20 en 27 juni onderlinge wedstrijden voor de C-, B- en A-jeugdleden tot en met 18 jaar.

De wedstrijden zijn op zaterdag 13, 20 en 27 juni. We starten in de ochtend met de jongste jeugd en ’s middags vanaf 13.00 vervolgens de C-, B- & A- teams. Het schema volgt zo snel mogelijk.

De wedstrijden voor de C-, B- en A-jeugdleden gebruiken we om de teamindelingen te maken voor volgend jaar. Daarom verwachten we iedereen op de zaterdagen 20 en 27 juni. Voor aankomende zaterdag (13 juni) is het wat kort dag, maar hopen we dat jullie toch ook a.s. zaterdag te zien korfballen.

Kinderen in de C

Voor de kinderen t/m 12 die zich al hebben opgegeven voor de ochtendsessies mogen bij beide groepen mee doen, maar let op: tijdens de middagsessies, behalve op 13 juni, wordt er gekeken naar de teamindelingen.

Aanwezigheid en afwezigheid

We gaan ervan uit dat iedereen aanwezig is. Kun je onverhoopt toch niet en heb je een goede reden, laat dit dan ook weten in het onderstaand formulier. Reageer uiterlijk 11 juni 2020.

Je kunt je niet meer afmelden via het formulier. Neem contact op met kcjeugd@synergo.nl

We hopen jullie allemaal te zien de komende zaterdagen!

Namens Korfbalcommissie jeugd,
Renske, Kim en Tirza

Meer informatie