Zomerclinics korbalstars

Dit jaar speciaal in Utrecht (bij Synergo!) de Zomerclinics van Korfbalstars (korfbaltrainingen voor E- t/m B-jeugd). 1, 2 of 3 clinics, wat jezelf wilt, die je apart van elkaar kunt bezoeken, maar ook als serie. Leerzaam en leuk, heerlijk de zomer doorgaan met korfballen! Een unieke kans om te gaan doen deze zomer, geef je op alleen of met je team.

Ben jij fanatiek, heb jij zin om te korfballen en wil jij jezelf verbeteren? Dan hoef jij je geen zorgen te maken, want dan ben jij aan het goede adres!

Per locatie zijn er 3 dagen, die je los van elkaar kan bezoeken, maar ze zijn ook erg leuk en leerzaam om als serie te doen. Zie voor andere datums en plaatsen de website van Korfbalstars. Je bent overal welkom.

Utrecht (Synergo-veld)

  • Dag 1: 31 juli
  • Dag 2: 14 augustus
  • Dag 3: 28 augustus

Programma

  • 10.30 – 12.00 uur voor de jongste jeugd 8 t/m 12 jaar (D+E)
  • 13.00 – 14.30 uur voor de jeugd van 13 tot 16 jaar (B+C)

Korfbalstars

De Korfbalstars bestaan uit toppers van het hoogste niveau, aanstormende talenten, spelers uit Oranje en de jeugdteams van Oranje, oud toppers en ervaren trainers. Wie waar komen, maken zij binnenkort bekend.

Zie ook