We mogen bijna op kamp!

Geef je op voor het Synergo-jeugdkamp. Het kamp is dit jaar van 29 mei tot en met 1 juni (Pinksteren!). Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar in de bus naar het kamp, dus wees er snel bij!

Na jaren in het vertrouwde Austerlitz te hebben gezeten, gaan we naar Noorbeek in het verre Limburg. Hier vullen we een weekend met nog leukere spelletjes, opdrachten en ongein.

Het kamp is dus van 29 mei tot en met 1 juni in het Pinksterweekend. Dit jaar is er voor het eerst geen verkort kamp voor de jongste jeugd, maar niet getreurd! Iedereen mag nu het volledige kamp mee. We vertrekken vrijdagmiddag met de bus naar het kamphuis en komen met z’n allen maandagmiddag weer (hopelijk heelhuids) terug.

In overleg is het mogelijk om toch een verkort kamp mee te gaan. Het vervoer is dan eigen verantwoordelijkheid. Wil je hier meer over weten?Stuur dan eerst een mailtje naar kamp@synergo.nl.

Kosten

De kosten voor het kamp zijn € 95,00. Hiervoor krijg je een fantastische busreis, leuke begeleiders en een mooi kamphuis voor terug!

Thema

Het thema van dit jaar hebben we lang geheimgehouden. We gaan de wereld rond en om te beginnen gaan we afreizen naar Limburg. Met de leukste landen, bizarste culturen en lekkerste culinaire hapjes van heel de wereld.

Met dit thema kan je de gekste dingen bedenken. En al die gekke dingen gaan we ruim overtreffen!

Hebben we je nog niet overtuigd? Spreek dan snel iemand van de kampcommissie aan om je daarmee te helpen! Binnenkort maken we ook de eerste begeleiders bekend!

De kampcommissie,
David, Femke, Nomi, Ole, Sjoukje en Wouter

Zie ook