Het gras is altijd groener in …

De datum van het kamp was al bekend, 29 mei tot en met 1 juni. Daarom de hoogste tijd om jullie wat meer vertellen over waar we heen gaan dit jaar.

Het kamp zal dit jaar plaatsvinden in het prachtige Limburg, hier hebben we een kamphuis in Noorbeek. Het kamphuis beschikt over alle faciliteiten waar je als kampcommissie maar van kan dromen. Ruime slaapzalen en eetruimtes, grote grasvelden om op te sporten en spelen, én een ruime keuken waarin de nieuwe kookploeg de maaltijden zal verzorgen.

Locatie

Omdat het kamp dit jaar een ontzettend stuk van ons fijne Utreg vandaan is zullen we gezamenlijk vertrekken met een bus. De busreis zal vrijdagmiddag/avond vertrekken en maandagmiddag terugkomen. Dit betekent dat we dit jaar geen verkort kamp meer hebben. Als een heel kamp toch te lang is, vragen we jullie contact met ons hierover op te nemen. Belangrijk om hierbij in gedachte te houden dat vervoer dan voor eigen verantwoordelijkheid is.

Kookploeg

Het kamphuis beschikt over een fantastische keuken waarin we zelf voor het eten zullen zorgen. Daarom is er dit jaar voor gekozen om een kookploeg mee te nemen. Deze toppers zullen het kamp voorzien van heerlijke maaltijden zodat er elke avond gesmuld kan worden. (het opruim- en afwas-corvee blijft natuurlijk wel bestaan 😉)

Thema

Het thema van het kamp houden we nog heel even geheim. Binnenkort volgt er meer info en kan je je ook opgeven! Hou de site en andere social media in de gaten om niks te missen!

Kampcommissie

Dit jaar is er één bekend gezicht van de kampcommissie vertrokken omdat hij er bij het kamp zelf helaas niet bij kon zijn. Jari, bedankt voor de jaren dat je mee bent geweest op kamp en hebt bijgedragen in de commissie! Als er iemand vertrekt komt er ook iemand bij, Ole (speler van het tweede en trainer van de D1) zal zich voegen bij de kampcommissie en met een frisse blik ons scherp houden. Zo zullen we ook dit jaar het leukste kamp tot nu toe neerzetten!

De kampcommissie,

David, Femke, Nomi, Ole, Sjoukje, Wouter

 

Voor vragen, opmerkingen en verjaardagswensen:

kamp@synergo.nl