Nog maar 225 dagen tot pinksteren

Halloween, Sint Maarten, Sinterklaas, Kerst, oud en nieuw, carnaval, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en dan komt eindelijk Pinksteren!

Wat is er nou zo bijzonder aan Pinksteren? Nou, dan is het weer tijd voor het jaarlijkse Synergokamp! Zet daarom alvast een groot rood kruis in je agenda op 29, 30 en 31 mei & 1 juni!

Het lijkt allemaal nog heel ver weg, maar de kampcommissie is al druk bezig om zich voor te bereiden op hét jeugdevent van het jaar. De reacties van vorig jaar waren fantastisch. Voor ons als vrijwel nieuwe kampcommissie voelt dit erg goed. We zijn dan ook met een goed gevoel bezig het nieuwe kamp te organiseren!

Dit jaar zal het kamp voor het eerst in 8 jaar tijd op een andere locatie zijn. We gaan iets verder van huis deze keer, we gaan namelijk op wereldreis naar Limburg met z’n allen. Dat betekent dat fietsen er dit jaar sowieso niet bij zit. Hoe het vervoer precies geregeld gaat worden zijn we nog bezig om uit te zoeken. We doen wel graag een oproep aan eenieder die iemand kent bij een bus(verhuur)bedrijf om te kijken of het op deze manier op te lossen is!

Het vernieuwde kamphuis beschikt over een fantastische locatie, ruim gelegen met een verscheidenheid aan bossen, heuvels en grasvelden om ons heen. Met dit kamphuis zal het kamp wederom een geweldig weekend bezorgen voor alle jeugdleden!

Binnenkort komt er meer informatie over het kamphuis, de opzet en mogelijk wordt zelfs al het thema bekend! Wij hebben er in ieder geval al zin in, jij ook?

Heb je nu alvast vragen over het kamp dan zijn we altijd te bereiken op kamp@synergo.nl

David, Femke, Jari, Nomi, Sjoukje & Wouter

P.S. Wist je dat Synergo volgend jaar haar quarterlife crisis ingaat (25 jaar jubileum)? Daarom gaan we kijken of ook het kamp groots uitgepakt kan worden en er een gemengd kamp komt voor jeugd en senioren. Hoe tof zou dat zijn! Wil je meedenken over de invulling hiervan stuur ons dan vooral een mailtje!