Grote Clubactie-tips van topverkopers Mare en Koen

De Grote Clubactie is weer begonnen! Dat betekent zo veel mogelijk loten verkopen voor Synergo! Maar hoe doe je dat eigenlijk? We vroegen het aan topverkopers Koen (63 loten in 2017, 343(!) loten in 2018) en Mare (95 loten in 2017).

Jullie hebben de afgelopen jaren veel loten verkocht: wat is jullie tactiek?

Mare: “Ik heb een keer veel loten verkocht op een bijeenkomst van Samos, daar waren heel veel mensen”. Koen vult aan: “en ik bij de opening van de nieuwe kantine en sporthal!”

Verkopen op grote evenementen dus. Maar dit jaar is er geen opening… wat nu?

Koen: “ik heb loten verkocht bij een wedstrijd van het 1e”. Mare: “en ik heb veel feestjes deze maand! Daar kan ik ook verkopen!”

Ha, dus jullie zijn al begonnen!

Koen: “ik heb nog niet zo veel loten verkocht, in vergelijking met vorig jaar. Ik verkoop nu ook samen met mijn broer, dus we moeten het delen”.

Koen denkt dat hij iets van 150 loten heeft verkocht. Dat is toch hartstikke veel?? “Oké, maar ik moet het dus wel samen met mijn broer delen”. Mare: “ik ben ook al begonnen! Maar ik weet niet hoeveel ik al verkocht heb”.

Wat goed! Waarom doen jullie mee met de Grote Clubactie?

Mare: “Het is goed voor de vereniging.” Koen is het daarmee eens: “het is leuk om te doen, en het is goed dat de club er iets mee kan.”

Ze vertellen aan alle lotenkopers dan ook het doel van dit jaar erbij: nieuwe trainingsmaterialen. Mare: “niet alle palen zijn even nieuw, sommige hebben geen kleur meer en zijn bijna grijs.”

Goed, belangrijk om mee te doen dus! Hebben jullie nog tips voor anderen om ook veel loten te verkopen?

Mare: “neem je boekje mee naar een feestje! Zo kun je verkopen aan familie en vrienden.” Koen: “je kunt ook langs de deuren gaan. En dan in je Synergo-shirt!”

Koen en Mare, hartelijk bedankt voor dit interview. En aan alle verkopers: heel veel succes!

Floor.

Meer informatie

Zie ook