Tapkunst bijspijkeren en voorlichting

De kantinecommissie organiseert op vrijdag 27 september vanaf 19.30 een voorlichtingsavond voor iedereen die al in de barpoule zit, en iedereen die het leuk lijkt om ons team te komen versterken.

Want wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om een aantal keer per jaar een extra bardienst te doen.

Het nieuwe seizoen is alweer begonnen, en wij willen graag een frisse start maken met de barpoule voor alweer het tweede jaar in onze prachtige kantine!

Met behulp van Microsoft Teams bepaal je helemaal zelf wanneer je een bardienst draait: je kiest je eigen tijdslot en kunt je zelf inschrijven!

Dus ben jij, of ken jij iemand die het leuk vind om achter de bar te staan, schrijf je dan in voor de barpoule door te mailen naar kantine@synergo.nl.

Tapkunst en voorlichting

Twijfel je nog, of wil je meer informatie? Kom dan naar de (gezellige!) voorlichtingsavond op vrijdag 27 september vanaf 19.30 uur. Voor iedereen die al in de barpoule zit, en iedereen die het leuk lijkt om ons team te komen versterken.

Na een kopje koffie met wat lekkers komen de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Tips & tricks over bardiensten
  • Uitleg over Microsoft teams
  • Uitleg over de Instructie Verantwoord Alcoholgebruik (voor iedereen die hier nog niet over beschikt)
  • Testen van de instructies voor bardiensten

Uiteraard is er ook de tijd om je tapkunsten nog even bij te spijkeren en te oefenen!

We hopen jullie te zien op 27 september, en meld je aan via kantine@synergo.nl!

Namens de Kantinecommissie,
Ilse D & Dirk tHB

[form bardiensten]

Zie ook