Synergo SuperSubs Site weer van start

In de Synergo SuperSubs Site kun je eenvoudig je eigen beschikbaarheid doorgeven en kun je invallers en reserves benaderen.
De nieuwe teamindelingen én het wedstrijdprogramma staan weer in de Synergo SuperSubs Site. Je vindt hier ook de contactgegevens van alle speelgerechtigde senioren (en junioren).

De Synergo SuperSubs Site houdt rekening met de wedstrijden, reistijden en eventuele andere invalbeurten die jij en anderen al hebben ingepland, zodat we niemand onnodig/dubbel vragen.

Spelregels senioren

Om ervoor te zorgen dat alle teams compleet aan de wedstrijd kunnen beginnen, is er een aantal spelregels voor het regelen van vervangers. Zodat elk team een passende invaller kan vinden.

Indien je niet aanwezig kan zijn, regel je zelf een vervanger. Dit geldt ook bij afwezigheid door werk, vakantie, ziekte en korte blessures (< 4 wedstrijden).

Je zoekt in eerste instantie een invaller uit het team boven of onder je. Houd hierbij rekening met onderstaande regels:

  1. De selectie (S1 en S2) wordt gezien als één selectie die bij elkaar in mogen vallen. Als zij invallers / reserves nodig hebben, regelen zij die in eerste instantie uit S3 en de A1.
  2. Wedstrijdkorfbal: uit een naastgelegen lager wedstrijdteam mag iedereen invallen, uit naastgelegen hogere wedstrijdteams mogen uitsluitend de AR’s invallen.
  3. Let op, ook bij teams die in dezelfde klasse spelen is het teamnummer leidend! (bijvoorbeeld, iedereen uit S6 mag bij S5 invallen, maar uit S5 mogen alleen de AR’s bij S6 invallen, ook al komen zij in dezelfde klasse uit).
  4. AR’s mogen in alle teams invallen.
  5. Breedte- en midweekkorfbal: alle breedte- (S8 tmS10) en midweekteams mogen bij elkaar invallen. Zij mogen ook in het wedstrijdkorfbal uitkomen. Alleen AR’s uit het wedstrijdkorfbal mogen invallen bij breedte- en midweekkorfbal.
  6. Alle junioren mogen invallen bij de seniorenteams
  7. Recreanten en niet ingedeelde leden mogen overal ingezet worden.

Daarbij geldt dat spelen boven reserve staan gaat; we laten geen team met maar drie heren/dames spelen als een ander team op hetzelfde moment met vijf of meer spelers speelt. Dan val je bij elkaar in en help je elkaar!

Hulp als het écht niet lukt

Mocht het regelen van vervangers echt niet lukken? Neem contact op met het wedstrijdsecretariaat voor hulp. Verzoeken voor het verplaatsen van wedstrijden en het leggen van contacten met andere verenigingen/ KNKV gaan altijd via het wedstrijdsecretariaat!

Heel veel succes en plezier in de competitie,
Ook namens Daan,
Wendy en Lotte.

Meer informatie

Zie ook