Eric en Timon gaan door!

Synergo is erg blij te kunnen melden dat Timon den Hartog en Eric Grendel als trainers van Synergo 1 en 2 ook het volgende jaar voor deze groepen zullen staan. Bij Synergo 1 zal naast Timon, Lizzie Chen (weer) aansluiten als assistent trainer/ coach.

Kampioenschap S1 - Timon

“We zien in het aanblijven van Timon en Eric het vertrouwen dat er is in het langetermijntraject dat we zijn ingeslagen”. Als vereniging proberen we zoveel mogelijk met eigen jeugd, jonge senioren en routine van dragende spelers een steeds hoger niveau halen. Daarnaast is gebleken dat de vereniging een aantrekkingskracht heeft op nieuwe leden. Mooi om te zien!

De Synergo-trainersstaf voor komend jaar is nog niet compleet. We zoeken nog een assistent trainer/ coach naast Eric. Synergo 2 is dit jaar gepromoveerd in de zaal en speelt volgend jaar zowel op het veld als in de zaal Reserve 2e klasse. Wil jij samen met Eric Synergo 2 laten groeien? Laat het ons weten: kcsenioren@synergo.nl.

Of heb jij interesse in het trainen of coachen van een team, wedstrijdkorfbal maar ook breedtekorfbal? Laat het ons weten zodat we je wat meer informatie kunnen geven.

We wensen Timon, Lizzie en Eric erg veel succes en korfbalplezier komend jaar!

Met sportieve groet!
Jeroen Bastings
Voorzitter KC Senioren